Općenito
Kako promijeniti ovlasti korisnika?
U ovom članku ćete saznati kako promijeniti ovlasti korisnika kada se njegove odgovornosti promijene ili kada mu je potreban drugačiji nivo pristupa.
Ovlasti možete promijeniti kada:
- korisnik preuzme nove odgovornosti
- korisnik više ne obavlja određene poslove
- korisniku treba pristup dodatnim funkcijama
- želite ograničiti postojeći pristup
- korisnik počne raditi s drugim pravnim licem
Promjena ovlasti ne znači automatski uklanjanje korisnika iz Obrtnice. Mijenjate samo ono što korisnik može raditi.
Na ovoj stranici
Skočite na naslove ili otvorite sestrinsku stranicu u Općenito.